alf1

zca1

Dezvoltatorul proiectului Valletta Valley – Alf Mizzi & Sons – are peste 100 de ani de experienta, fiind cunoscut pe piata din Malta pentru larga expertiza in domenii variate, dar mai ales in real estate.
Alf Mizzi & Sons activeaza si in Romania de mai bine de 10 ani prin intermediul partenerului sau de afaceri, Zacaria Group. Axandu-se atat pe constructia proiectelor rezidentiale cat si pe dezvoltarea de parcuri industriale, grupul de firme a reusit sa se impuna prin proiecte importante in orasele "cheie" de pe intreg teritoriul Romaniei.

Zacaria si-a inceput activitatea in domeniul complexurilor rezidentiale in anul 2009, dezvoltand proiectul Valletta Lane, un cartier de vile la 10 km distanta de Sibiu. A urmat primul bloc din ansamblul Valletta Valley, iar in 2015 Zacaria si-a extins activitatea in capitala prin intermediul celor doua mari proiecte, Valletta Residence si Valletta Gardens. In total, Zacaria va ajunge in urmatorii doi ani la peste 100 de vile si 300 de apartamente construite in Sibiu si Bucuresti.


Pentru mai multe detalii despre proiectele noastre din Bucuresti va invitam sa accesati site-urile dedicate proiectelor:  americanvillage.ro si vallettaresidence.ro

© 2016 Golden Valley. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta